Impact maken als school? Help met papier inzamelen >

Bijzondere samenwerking voor een groene en sociale kerst

Delen is vermenigvuldigen

Green Side en Rocking Up X-Mas slaan de handen ineen

Sociale onderneming Green Side en de Stichting Rocking Up X-Mas hebben hun handen ineen geslagen voor de ontwikkeling van ‘The Christmas Book’: een duurzaam én sociaal notitieboek.

Green Side maakt nu al drie jaar bijzondere notitieboeken. Bijzonder, omdat ze gemaakt worden van enkelzijdig bedrukt papier dat – op de fiets!-  lokaal ingezameld wordt bij basisscholen. Je vindt in de notitieboeken dus pagina’s met kleurplaten, rekensommen en taaloefeningen.

Het papier wordt hierna handmatig ingebonden op een sociale werkplaats door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

The Christmas Book

Speciaal voor deze kerst heeft Green Side een uniek notitieboek gecreëerd met Rocking Up X-Mas. Rocking Up X-mas zorgt er elk jaar voor dat vele gezinnen worden verrast met een luxe kerstpakket. Deze gezinnen maken een moeilijke periode door en zijn veelal afhankelijk van de voedselbank.

Per verkocht Christmas Book wordt 1 euro aan Rocking Up X-Mas gedoneerd. Kies je voor de luxere variant met prachtige MODU cover, dan gaat er zelfs 5 euro per verkoop naar Rocking Up X-Mas. 

The Christmas Book is een uniek kerstgeschenk voor je relaties en werknemers, waarmee je ook nog eens laat zien dat je maatschappelijk betrokken bent. Je laat je van je groenste kant zien, helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan betekenisvol werk én als piek op de kerstboom: per afname van 50 basic of 10 luxe Christmas Books bezorg je ook nog eens een gezin dat het financieel zwaar heeft een prachtige kerst!

Meer informatie: www.green-side.nl/kerst

Lees meer

STEM OP ONS

We doen mee aan een ‘VOORbeeld’ verkiezing waarmee we tot wel €100.000 kunnen winnen. Dat zou voor ons echt mega zijn.

Dus mocht je 2 minuten over hebben om op ons te stemmen dan zouden we dat heel erg waarderen.

Het werkt als volgt:
1. Ga naar: https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2024 
2. Doe de verificatie
3. Zoek het project: ‘Green Side’ – ‘Oud papier met een nieuw verhaal’
4. Geef 10 punten! :)