Winkelmand

Het notitieboek bestaat uit 40 A5 vellen, een voorkant van 250 grams FSC recycled papier en een metalen ringband.

Load More

Simpel, het papier is aan een kant bedrukt. We verzamelen het papier in bij lokale basisscholen. De kans is dus groot dat je een kleurplaat of een rekenopdracht in je notitieboek tegenkomt. Elk boekje is uniek. Door dit papier een tweede leven te geven in onze notitieboeken benutten we het volledige potentieel van het papier.

Load More

Goed dat je het zegt! Jazeker, op de laatste pagina staat een instructie hoe je de metalen ringband kan verwijderen zodat je dit netjes in je afval kunt scheiden en dus recyclen.

Load More

De maximale verzendtijd is een week. Heeft u haast? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we kunnen doen.

Load More

Dit is (zonder extra kosten) mogelijk vanaf een bestelling van 25 boekjes. Dit is tevens de minimale afname voor een gepersonaliseerd notitieboek! Kijk voor meer informatie op onze pagina ‘voor bedrijven’.

Load More

Daar houden we zeker rekening mee. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we persoonlijke gegevens verspreiden via onze notitieboeken. We vragen de basisscholen hier dan zelf ook om goed op te letten. Dit papier komt niet in de ‘Green Side inzamelbak’. Het papier wordt op de sociale werkplaats ook nog stuk voor stuk nagekeken, op deze manier verkleinen we zoveel mogelijk dit risico.

Load More

Hier kunnen wij op de sociale werkplaats natuurlijk niet over oordelen, deze verantwoordelijkheid ligt dan ook bij de scholen die het papier verzamelen. Gelukkig is het risico op belastende bedrijfsgeheimen bij basisscholen niet zo groot.

Load More