Impact maken als school? Help met papier inzamelen >

FAQ

Most frequent questions and answers

Het notitieboek bestaat uit 40 A5 vellen, een voorkant van 250 grams FSC recycled papier en een metalen ringband.

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden we heel jammer. Helaas kun je bij een bestelling onder de 25 notitieboeken niet retourneren. Deze mag je namelijk altijd houden!

Wij vinden de ontwikkelingen in het retourneren van producten zeer zorgwekkend en al die transport heeft een negatieve impact op het klimaat, daarom nemen wij de producten niet meer in. Je mag ze houden of iemand anders blij mee maken.

Het geld krijg je gewoon teruggestort. Het enige wat we van je vragen is de reden waarom je niet tevreden bent zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen! Lees meer in onze blog over dit onderwerp.

Het papier is aan een kant bedrukt. We verzamelen het papier in bij lokale basisscholen. De kans is dus groot dat je een kleurplaat of een rekenopdracht in je notitieboek tegenkomt. Elk boekje is uniek. Door dit papier een tweede leven te geven in onze notitieboeken benutten we het volledige potentieel van het papier.

Goed dat je het zegt! Jazeker, op de laatste pagina staat een instructie hoe je de metalen ringband kan verwijderen zodat je dit netjes in je afval kunt scheiden en dus recyclen.

De maximale verzendtijd is een week. Heeft u haast? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we kunnen doen.

Dit is (zonder extra kosten) mogelijk vanaf een bestelling van 25 boekjes. Dit is tevens de minimale afname voor een gepersonaliseerd notitieboek! Kijk voor meer informatie op onze pagina ‘voor bedrijven’.

Daar houden we zeker rekening mee. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we persoonlijke gegevens verspreiden via onze notitieboeken. We vragen de basisscholen hier dan zelf ook om goed op te letten. Dit papier komt niet in de ‘Green Side inzamelbak’. Het papier wordt op de sociale werkplaats ook nog stuk voor stuk nagekeken, op deze manier verkleinen we zoveel mogelijk dit risico. We hebben hier ook een uitgebreide blog over geschreven.

Hier kunnen wij op de sociale werkplaats natuurlijk niet over oordelen, deze verantwoordelijkheid ligt dan ook bij de scholen die het papier verzamelen. Gelukkig is het risico op belastende bedrijfsgeheimen bij basisscholen niet zo groot.

STEM OP ONS

We doen mee aan een ‘VOORbeeld’ verkiezing waarmee we tot wel €100.000 kunnen winnen. Dat zou voor ons echt mega zijn.

Dus mocht je 2 minuten over hebben om op ons te stemmen dan zouden we dat heel erg waarderen.

Het werkt als volgt:
1. Ga naar: https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2024 
2. Doe de verificatie
3. Zoek het project: ‘Green Side’ – ‘Oud papier met een nieuw verhaal’
4. Geef 10 punten! :)