Impact maken als school? Help met papier inzamelen >

Algemene voorwaarden

Beste Impactmaker,

Als je dit aan het lezen ben je ofwel heel grondig (respect!) of je bent ontevreden. In dat laatste geval: maakt niet uit wat je hieronder leest, stuur ons een mail naar info@green-side.nl en we zullen het samen oplossen!

Oke dan naar de officiële voorwaarden: Green Side staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer: 68414862. Alle voorwaarden hieronder zijn van toepassing op elke overeenkomst die Green Side sluit.

Artikel 1 - Betalingen

In onze webshop kan je betalen met Ideal, Klarna of Bancontact. Zakelijke bestellingen gaan altijd op factuur. Nieuwe klanten met een orderwaarde van boven de €500,- exclusief btw betalen altijd vooraf tenzij anders overeengekomen. Betalingstermijn van zakelijke bestellingen is 14 dagen. 

Artikel 2 - Leveringen

Onze pakketten worden geleverd door PostNL en/of Cycloon. Onze standaard levertijd is een week. Mocht je je pakket eerder willen hebben laat het ons weten dan gaan we voor je aan de slag.

Heel soms komt het voor dat PostNL een pakket kwijtraakt, dat is niet onze verantwoordelijkheid, maar we willen wel helpen. Neem contact met ons op via info@green-side.nl en we komen samen tot een oplossing.

Voor zakelijke leveringen geldt maatwerk, samen spreken we voor de productie een uiterlijke leverdatum aan en hier houden we ons aan.

Artikel 3 - Leveringen

Toch niet zo blij met je aankoop? Dat kan gebeuren. Je hebt het recht om de bestelling binnen dertig dagen te retourneren. Kosten daarvoor zijn voor eigen rekening.

Als je dit wilt stuur gewoon een mail naar info@green-side.nl. Dan kijken we samen hoe we dit het beste vorm kunnen geven!

Artikel 4 - Aansprakelijkheid

Is het pakket beschadigd tijdens het verzenden? Laat het ons weten en we zorgen dat je het volledige bedrag terugkrijgt.

Natuurlijk kunnen we niets terugstorten als je zelf besluit het product door de papierversnipperaar te gooien, maar dat is gelukkig nog nooit gebeurd!

Artikel 5 - Privacy Beleid

Wij beschermen je persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je kunt voor meer informatie onze Privacy Beleid raadplegen.  

Artikel 6 - Niet tevreden regeling

Het liefst maken we iedereen enthousiast over alle producten, dat lukt echter niet altijd. Ben je ontevreden over iets? We doen er alles aan om het op te lossen.  

Stuur een mail naar info@green-side.nl en we gaan het samen oplossen! 

Artikel 7 - Geschillenregeling

De plek waar we niet willen komen, maar wat toch nodig is om op te nemen. Mocht er een geschil zijn, dan zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op het Nederlands recht.  

STEM OP ONS

We doen mee aan een ‘VOORbeeld’ verkiezing waarmee we tot wel €100.000 kunnen winnen. Dat zou voor ons echt mega zijn.

Dus mocht je 2 minuten over hebben om op ons te stemmen dan zouden we dat heel erg waarderen.

Het werkt als volgt:
1. Ga naar: https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2024 
2. Doe de verificatie
3. Zoek het project: ‘Green Side’ – ‘Oud papier met een nieuw verhaal’
4. Geef 10 punten! :)