Impact maken als school? Help met papier inzamelen >

‘Kinderen die vragen worden overgeslagen’

Delen is vermenigvuldigen

2019 was het eerste volledige jaar in het bestaan van Green Side en wat was het mooi. We hebben heel veel positieve impact weten te realiseren door de productie en verkoop van onze notitieboeken. In totaal hebben we de volgende impact gemaakt:

 

?60.000 Liter water bespaard
⚡10.000 Kwh bespaard
?31.500 A4 Papier een tweede leven gegeven

Ter vergelijking: 60.000 liter water staat gelijk aan 750x douchen en met de bespaarde elektriciteit kun je jouw koelkast minimaal 25 jaar aan laten staan!

Durf te vragen

Als we in 2019 iets geleerd hebben dan is het zo dat het kinderrijmpje ‘kinderen die vragen worden overgeslagen’ niet klopt. Juíst als je heel helder voor ogen hebt wat je wilt bereiken en wat je daar voor nodig hebt is het heel krachtig om daar hulp bij te vragen. #DurfTeVragen dus.

Eerder schreven we over het boek De Meeste Mensen Deugen van Rutger Bregman en dat geloven we ook echt. Mensen willen absoluut ook helpen als jij maar laat merken hoe ze dat kunnen doen en het vervolgens ook vraagt. In 2019 heb ik hulp gehad met verschillende designs, productfoto’s, de website, sales en vast nog wel veel meer.

Om in 2020 nog meer impact te maken delen we nu al vast ons verlanglijstje. De drie punten waar we hulp bij kunnen gebruiken:

 

  1. Green Side op congressen / seminars en andere evenementen

Wij zien een hele grote markt voor Green Side op congressen en dergelijke. Op dit soort evenementen worden heel vaak notitieboeken uitgedeeld die zo on-inspirerend zijn dat bijna niemand er in schrijft en ze vervolgens thuis laat verstoffen of uiteindelijk weggooit. Hier is een duurzame, inspirerende vervanger dus wel op zijn plaats.

Ken jij mensen die dit soort evenementen organiseren? Laat het ons dan weten! We komen graag in contact.

 

  1. Green Side op podia

Een nieuw doel / verlangen in 2020 is om het verhaal van Green Side vaker te delen op podia. Ik geloof echt dat we een unieke boodschap hebben waar we mensen mee kunnen inspireren. Ik zou dit dan ook heel graag willen doen evenementen rondom duurzaamheid en persoonlijk leiderschap.

Ken jij mensen / bedrijven / evenementen die een duurzame, inspirerende spreker zoeken? Laat het ons dan weten! We komen graag in contact.

 

  1. Meer online bereik

Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken om ons verhaal te kunnen delen. Hoe meer mensen we bereiken, hoe meer impact we kunnen maken.

We hebben een LinkedIn, Facebook en Instagram pagina -> volg ons en deel onze berichten!

 

Verlanglijst

Dat is onze verlanglijst voor 2020 om nog meer impact te maken. Natuurlijk mag iedereen mij ook dingen vragen. Met alle liefde kunnen we vanuit Green Side kijken hoe we jou ook weer verder kunnen helpen.

Samen kunnen we de wereld veranderen door er anders naar te kijken!

Lees meer

STEM OP ONS

We doen mee aan een ‘VOORbeeld’ verkiezing waarmee we tot wel €100.000 kunnen winnen. Dat zou voor ons echt mega zijn.

Dus mocht je 2 minuten over hebben om op ons te stemmen dan zouden we dat heel erg waarderen.

Het werkt als volgt:
1. Ga naar: https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2024 
2. Doe de verificatie
3. Zoek het project: ‘Green Side’ – ‘Oud papier met een nieuw verhaal’
4. Geef 10 punten! :)