Impact maken als school? Help met papier inzamelen >

Belachelijke Consistentie: Benutten van talent

Delen is vermenigvuldigen

Wij geloven dat je de wereld kunt veranderen door de manier waarop je naar de wereld kijkt. Focus je op problemen of zie je juist kansen? Waar Monthy Python de bekende woorden uitsprak: Always look at the bright side of life, geloof ik dat we moeten kijken naar de green side of life.

Vanuit die overtuiging zijn we Green Side gestart. Met Green Side maken we duurzame notitieboekjes van enkelzijdig geprint papier. Wij zien namelijk het potentieel van de blanco kant en niet het ‘probleem’ van de bedrukte kant.

Dit geloof in de groene kant heeft ook consequenties voor keuzes binnen je bedrijf in deze serie blogs geven we een inkijkje in die Green Side. Hoe komt dat tot uiting in ons bedrijf? Vandaag staat een mooie samenwerking met de Nieuwe Gevers centraal.

Talent en Overvloed

We werken in de kern van Green Side met een heel klein team. Dit team werkt keihard om alle bestellingen op orde te krijgen en de mensen op de sociale werkplaats van genoeg aandacht en liefde te voorzien. Dit werkt goed om de organisatie draaiende te houden en recht te doen aan onze klanten.

Het nadeel hiervan is het gebrek aan focus op de langere termijn. We hebben de afgelopen tijd gemerkt dat het moeilijk is om tijd te vinden voor dingen als de website, marketing, goede analyses, extra productfoto’s en video’s, dit kwam niet verder dan een ambitieus lijstje.

Gelukkig hebben we hiervoor nu een mooie samenwerking met De Nieuwe Gevers. Dit is een groeiende beweging van talentvolle denkers, makers & doeners met een nieuwe mindset: skills geven aan het goede. Ze doen een ander type donatie, iets waardevollers dan geld: ze geven waar ze goed in zijn. Met liefde. Daarom verbindt het platform ze aan duurzame ondernemingen die zich inzetten voor de wereld van morgen.

The Green Side

Dit vinden wij nou mooi! Het past perfect bij het kijken naar ‘The Green Side’, deze professionals hebben allemaal talent in overvloed, ze hebben ruimte om hier wat van weg te geven. Hoe wij het volledige potentieel van papier benutten, benutten de Nieuwe Gevers het volledige potentieel van talent. Geen talent gaat meer verloren!

Wij zijn inmiddels al door 2 professionals geholpen voor onze website en een afspraak met een productfotograaf staat al ingepland. Zo kunnen we daadwerkelijk samen de wereld veranderen door er anders naar te kijken!

 

Lees meer

STEM OP ONS

We doen mee aan een ‘VOORbeeld’ verkiezing waarmee we tot wel €100.000 kunnen winnen. Dat zou voor ons echt mega zijn.

Dus mocht je 2 minuten over hebben om op ons te stemmen dan zouden we dat heel erg waarderen.

Het werkt als volgt:
1. Ga naar: https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2024 
2. Doe de verificatie
3. Zoek het project: ‘Green Side’ – ‘Oud papier met een nieuw verhaal’
4. Geef 10 punten! :)