Impact maken als school? Help met papier inzamelen >

Green Side op je evenement

Delen is vermenigvuldigen

Je kent het wel, je gaat naar een congres of evenement en krijgt een gratis notitieblok om gedurende de dag aantekeningen te maken. Zo een die maar uit een pagina of 10 bestaat omdat niemand die blokken écht gebruikt. Als deelnemer laat je deze blokken dan ook vaak achter op het evenement. Er worden maar al te vaak speciaal notitieblokken gemaakt, die vervolgens niet of nauwelijks gebruikt worden. Wat een verspilling!

Wat als je hiervoor een duurzaam notitieboek in de plaats zet? Eentje die er ook nog eens zo goed uitziet dat deelnemers het boekje als cadeau beschouwen en mee naar huis nemen. Dat is wat de Green Side notitieboeken kunnen zijn op elk evenement. Daarom zijn we heel trots om ons partnerschap met Locaties met Meerwaarde aan te kondigen.

Locaties met Meerwaarde

Locaties met Meerwaarde is ontstaan uit de frustratie van het aanbod van evenementenlocaties. Een inspirerend locatie die ook nog waarde toevoegt aan de maatschappij is nou eenmaal moeilijk te vinden.

Bij Locaties met Meerwaarde(n) vind je deze bijzondere en inspirerende locaties wel voor zakelijke bijeenkomsten wel. Al deze locaties bieden meer waarden voor cultuur, natuur of mens.

Deze locaties doen méér. Bijvoorbeeld door sociaal duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed. Je vind er ook tips om je bijeenkomst MVO te organiseren.

Partnerschap

Als Green Side willen wij niets liever dan hier een bijdrage aan leveren. Een duurzame locatie kan niet zonder duurzame giveaways. Als Green Side zijn we op Locaties met Meerwaarde dan ook te vinden als duurzame toevoeging aan jouw evenement: https://locatiesmetmeerwaarde.nl/mvo-eventorganisatie/giveaways/

 

Samen maken we zo onze evenementen mooier door er anders naar te kijken.                                Always look at the Green Side of Life.

 

Meer informatie: https://locatiesmetmeerwaarde.nl/

 

Lees meer

STEM OP ONS

We doen mee aan een ‘VOORbeeld’ verkiezing waarmee we tot wel €100.000 kunnen winnen. Dat zou voor ons echt mega zijn.

Dus mocht je 2 minuten over hebben om op ons te stemmen dan zouden we dat heel erg waarderen.

Het werkt als volgt:
1. Ga naar: https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2024 
2. Doe de verificatie
3. Zoek het project: ‘Green Side’ – ‘Oud papier met een nieuw verhaal’
4. Geef 10 punten! :)