Impact maken als school? Help met papier inzamelen >

Green Side als nieuwjaarsgeschenk

Delen is vermenigvuldigen

De meeste impact maken we bij Green Side door zakelijke bestellingen. Dit zijn bedrijven die ook graag een bijdrage willen leveren aan een mooiere wereld. Hiervoor maken we customized boekjes door het logo van het desbetreffende bedrijf op de voorkant te plaatsen. Met nieuwjaar hebben we twee mooie opdrachten gehad waarbij we de Green Side boekjes gecustomized hebben tot het ideale nieuwjaarsgeschenk.

Pentascope

Organisatieadviesbureau Pentascope heeft 28 boekjes afgenomen om aan haar relaties uit te delen. Hieronder een foto van het mooie resultaat!

Door te kiezen voor Green Side heeft Pentascope een besparing van 840 liter water en 140 KWh weten te realiseren. Een hele mooie impact dus!

Aan de Slinger

Theater Aan de Slinger in Houten heeft maar liefst 100 (!) boekjes afgenomen om uit te delen aan al hun vrijwilligers. Dit heeft een impact opgeleverd van maar liefst 3.000 liter water en 500 KWh! Onderstaand een foto van de bestelling.

Ook bestellen?

Ook zakelijk boekjes bestellen en daarmee een bijdrage leveren aan een mooiere wereld? Dat kan! De prijs per customized A5 boekje ligt tussen 2,70-2,99 (inclusief btw) bij een minimale afname van 25 boekjes. Neem contact op voor meer informatie en een volledige prijsopgave.

Lees meer

STEM OP ONS

We doen mee aan een ‘VOORbeeld’ verkiezing waarmee we tot wel €100.000 kunnen winnen. Dat zou voor ons echt mega zijn.

Dus mocht je 2 minuten over hebben om op ons te stemmen dan zouden we dat heel erg waarderen.

Het werkt als volgt:
1. Ga naar: https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2024 
2. Doe de verificatie
3. Zoek het project: ‘Green Side’ – ‘Oud papier met een nieuw verhaal’
4. Geef 10 punten! :)