Impact maken als school? Help met papier inzamelen >

Even voorstellen: Lynn

Delen is vermenigvuldigen

Green Side groeit en daarmee ook het team. Ons nieuwste teamlid is Lynn Ruiter, in deze blog stelt ze zichzelf voor.

Waarom ben je bij Green Side komen werken? 

Mijn keuze om bij Green Side te gaan werken is een stap in mijn wens iets te kunnen betekenen voor de mensen om mij heen en hen te helpen om te kijken naar de ‘groene kant’ van hun eigen leven. Ik werd dan ook vooral getrokken door de samenwerking die Green Side biedt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Daarnaast werken de passie en visie van Léon erg aanstekelijk! Léon vertelde mij over hoe belangrijk het is om een eerste stap te zetten, om te komen met een idee en zo toe te werken naar je uiteindelijke doel; je bestemming. Het stapsgewijze proces, waarin je zelf dingen mag bijdragen en mag ontvangen, heeft me aan het denken gezet. Het geeft me energie hoe Léon probeert om het beste uit deze mensen naar boven te halen en hoe ik hierin nu een steentje mag bijdragen.

Iedereen heeft iets te bieden in deze wereld

Hoe verander jij de wereld door er anders naar te kijken?

Ik geloof dat we de wereld een stukje mooier kunnen maken wanneer we gefocust zijn op de kwaliteiten van mensen, in plaats van op hun beperkingen. Iedereen heeft iets te bieden in deze wereld, dat is wat we met Green Side willen laten zien en dat is wat ik ook wil uitdragen.

Lees meer