Start small

Delen is vermenigvuldigen

“Dream big, start small, but quick!”

met dat motto ben ik halverwege september begonnen met Green Side. De droom: wereldwijd geen enkelzijdig papier meer het recyclingsproces in. Hoe daar te komen? Op het moment door enkelzijdig geprint papier in te zamelen en die samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te verwerken tot unieke notitieboeken. Zo is Green Side duurzaam, sociaal én lokaal.

Start lokaal.

Maar om die uiteindelijke droom te verwezenlijken moet je dus klein, lokaal beginnen en snel handelen. Snel leren. Dat is wat ik de afgelopen tijd aan het doen ben. Houten is mijn lokale startpunt: het komende jaar wil ik een ecosysteem creëren van bedrijven die papier inzamelen, mensen die het inbinden om vervolgens de boekjes weer lokaal te verkopen. Binnen twee weken heb ik al 5 versies van boekjes gemaakt en zijn we van versie 1 naar versie 5 gekomen:

                                     

Versie 1                                                                            Huidige versie

Oproep aan Houtens bedrijven

Het begin van mijn ecosysteem is aan het ontstaan. Er zijn al een paar Houtense bedrijven die papier inzamelen om op die manier bij te dragen aan een betere wereld. Ik ben echter op zoek naar veel meer bedrijven. Dus: werk jij op een plek waar veel geprint wordt? Waar veel enkelzijdig geprint wordt? Óf ken jij zo iemand? Neem dan contact op met mij! Stuur een mail naar info@green-side.nl óf reageer even hieronder.

Samen starten we een inzamelpunt in jouw bedrijf, zo maken we samen de wereld een beetje mooier en zo blijf ik werken aan die grote droom.

Lees meer