Notitieboeken van

Enkelzijdig geprint papier

Green Side benut het volledige potentieel van papier. We zamelen enkelzijdig geprint papier in bij basisscholen, waarna dit papier handmatig wordt ingebonden op een sociale werkplaats. Duurzaam, sociaal én lokaal.

Bekijk hieronder hoe we dit doen in Utrecht.


inbinden

de sociale werkplaats

Al onze notitieboeken worden lokaal op een sociale werkplaats ingebonden. In Utrecht gebeurt dit bij Stichting Wij 3.0 aan de Werf.  Op de werkplaats staat werkplezier en betekenis centraal. Zo proberen we zo min mogelijk druk te zetten op het productieproces én mag iedereen zijn/haar naam in het boekjes schrijven op het moment dat een notitieboek af is. 

Run jij een sociale werkplaats en wil je samenwerken met Green Side? 

papier inzamelen

We zamelen over lokaal enkelzijdig geprint papier in, voornamelijk bij basisscholen. Als school zet je een kartonnen doos naast de printer met een briefje erop: “Geef hier je enkelzijdig geprint papier een tweede leven.” Verder staat er duidelijk op dat er geen privacygevoelige informatie in de bak mag komen. 

Zo zorgen we er samen voor dat we leuke kleurplaten en rekensommen in de boekjes krijgen in plaats van namen en telefoonnummers. 

Hieronder zie je op welke plekken we al papier inzamelen.

Wil je zelf als bedrijf of school ook papier inzamelen? Neem dan contact met ons op!