Samenwerking met Kidsweek

Delen is vermenigvuldigen

Wat begon met een toevallige ontmoeting bij Seats2Meet in Utrecht, is uitgegroeid tot een mooie samenwerking. Samen met Kidsweek creëren we de toekomstige impactgeneratie.

Over Kidsweek

Kidweek is een krant speciaal voor kinderen van 7-12 jaar. Hierin lees je over het laatste nieuws en kunnen kinderen op een simpele manier de wereld om hen heen beter begrijpen. Deze krant wordt op meer dan 1.000 (!) basisscholen in Nederland verspreid. Om nog meer impact te maken hebben ze ook een lesprogramma ontwikkeld: Kidsweek in de Klas. Hierin bieden ze begrijpend lezen en burgerschap aan in combinatie met de actualiteit. Op deze manier zijn de lessen veel relevanter en beter te volgen.

Complexe zaken simpel maken

Net als Kidsweek proberen wij complexe zaken ook simpel te maken. Zelfs een kind van 6 begrijpt ons concept. Natúúrlijk gebruik je ook de andere kant van papier, logisch toch? Dat is een ingang om weer te leren over duurzaamheid en circulariteit. En wij zamelen inmiddels ook al bij 125+ scholen papier in. Een mooie basis voor een samenwerking!

Wat gaan we doen?

Het komend jaar gaan we elkaar op verschillende momenten elkaars netwerk inzetten en elkaar in het zonnetje zetten. Samen bereik je immers meer dan alleen!

Meer weten?

Heb je contacten op een school en wil je meer weten over de lesmethode van Kidsweek of papier inzamelen voor Green Side? Neem contact op!

Lees meer

Samenwerking met Kidsweek

Wat begon met een toevallige ontmoeting bij Seats2Meet in Utrecht, is uitgegroeid tot een mooie samenwerking. Samen met Kidsweek creëren we de toekomstige impactgeneratie. Over

Lees Meer »