Impact maken als school? Help met papier inzamelen >

Het leukste notitieboek van Nederland: Uniek & Volledig gepersonaliseerd met logo

Delen is vermenigvuldigen

Ben jij op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk of een bijzonder notitieboek? Eentje die volledig uniek is en die volledig gepersonaliseerd kan worden? Dan hebben wij bij Green Side daar een hele toffe oplossing voor gevonden! Wij zijn een sociale onderneming dat duurzame sociale en lokale notitieboeken maakt zonder recycling maar slechts met hergebruik! Lees hieronder hoe dit werkt. 

Bij Green Side werken we lokaal, sociaal en duurzaam. Om te beginnen onze duurzame kant. Kijk eens op de afbeelding hieronder! Wat valt je op? We gebruiken oud papier van (basis)scholen om onze notitieboeken van te maken. Dit papier is aan één kant bedrukt, waardoor de andere kant nog heel goed gebruikt kan worden voor aantekeningen. Dit zorgt dus niet alleen voor een duurzaam product, maar ook voor een notitieboekje met een unieke uitstraling en een verhaal. 

Naast duurzaam, ook sociaal en lokaal

Vervolgens het sociale en lokale aspect van Green Side. Het papier voor de notitieboeken wordt (vaak op de fiets) opgehaald door mensen van de sociale werkplaats. Op deze manier proberen we niet alleen de participatie van mensen van de sociale werkplaats te vergroten. Maar omdat we met verschillende sociale werkplaatsen door het land werken komt al het papier altijd van lokale scholen uit dezelfde regio. Op die manier dragen we niet alleen bij aan de sociale economie maar ook aan de lokale sociale economie! 

Persoonlijk design

Wat ons product interessant maakt voor onze klant, is dat we de notitieboeken volledig kunnen personaliseren. Dit betekent dat we jouw eigen design kunnen toevoegen aan de cover, maar ook dat we het logo van jouw bedrijf kunnen laten zien. Hierdoor zijn onze notitieboeken niet alleen een uniek geschenk voor jezelf, maar ook een bijzonder visitekaartje voor je bedrijf of organisatie. 

Elk product is uniek

Zo ervaren wij dat de mensen vaak, wanneer ze het boekje voor het eerst zien, geïnspireerd raken. Ze zijn verrast door de unieke uitstraling van het notitieboekje en vinden het een leuke manier om na te denken over duurzaamheid.  

Kortom, als je op zoek bent naar een bijzonder notitieboek dat ook nog eens duurzaam en sociaal verantwoord is, dan ben je bij ons, Green Side, aan het juiste adres. Wij maken notitieboeken die niet alleen praktisch zijn, maar ook nog eens inspireren en bijdragen aan een betere wereld. 

Hier vind je onze zakelijke webpagina voor dit bijzondere relatiegeschenk waar je contact met ons kunt opnemen. 

Wil je graag op de hoogte blijven van Green Side? Wij geven elke maand tweedekans producten weg aan onze nieuwsbrief abbonees.

Lees meer