Laat je inspireren

Over hoe je een bedrijf kan veranderen door er anders naar te kijken.  Als je heel helder hebt wat je als organisatie wilt, ga je anders naar alles binnen je bedrijf kijken. Na zijn verhaal weet je hoe je anders kunt gaan kijken naar je bedrijf en hoe je dat kunt gebruiken om leuker, aantrekkelijker en vooral consistenter te worden.

Léon Polman

Ondernemer, Spreker, Wereldverbeteraar

Tijdens het opruimen van zijn kast en bureau kwam er een enorme stapel papier tevoorschijn. In plaats van dit klakkeloos weg te gooien besloot hij er nog eens naar te kijken. “Kan ik hier niet nog iets mee? Het kan toch niet zijn dat ik dit allemaal zomaar weg moet gooien?”

Even later realiseerde hij zich dat veel van dit papier enkelzijdig bedrukt was. het papier was dus pas voor de helft gebruikt! Daar is het concept van Green Side ontstaan: door letterlijk de andere kant te bekijken.

In het proces van ondernemen deed hij echter een nog interessantere ontdekking: je kan anders kijken naar elk aspect binnen je bedrijf én je eigen leven. En als je dat doet zul je merken dat mensen bij je willen werken, klanten van je willen kopen en partners met je samen willen werken. Léon deelt graag hoe je je bedrijf kunt veranderen door er anders naar te kijken. 

Bekend van