Download hier de gratis Green Side achtergronden

Wat kan je doen?

In deze periode probeert iedereen die de mogelijkheid heeft iets positiefs te doen. Wij merkten zelf dat we eerst zelf moesten bijkomen van wat er allemaal gebeurde voordat we zelf ook in de actie konden komen. 

We wisten al wel snel dat we íets wilden doen en we wisten heel snel dat dit absoluut níet commercieel moest zijn. Daar gaat het niet om. Het gaat nu echt om het brengen van positiviteit en verbinding. 

Na onze zoveelste ‘Zoom’ meeting viel het kwartje: half Nederland zit nu in deze Zoom meetings. Wat als we hier een visuele boodschap van positiviteit aan toe kunnen voegen? 


3 Zoom Achtergronden

We hebben 3 Zoom Achtergronden gemaakt waarmee je kunt laten zien dat je het Rode Kruis steunt. We hopen zo ook in de zakelijke context vaker het gesprek op gang te brengen over wat je zelf nog meer kunt doen om de wereld mooier te maken. Door nog meer het kijken naar de ‘Green Side’ te stimuleren. Hoe benutten we het volledige potentieel van mens en materiaal? Hoe benutten we al het talent dat juist in deze periode zo hard nodig is? 

Zorg dus dat je deze achtergronden gratis (!) downloadt en maak indruk op je collega’s!