DIT is

green side Houten

In Houten is het allemaal begonnen aan de keukentafel van Léon Polman. Met zijn oude papier creëerde hij samen met Hoenson (inmiddels Printoffice Houten) de eerste versies van het huidige notitieboek. 

Inmiddels wordt het papier bij Reinaerde in de Weteringhoek ingebonden.

Op deze pagina vind je onze partners die helpen met het inzamelen van papier, het maken van impact én het afnemen van onze notitieboeken.


ambassadeur

impact houten

Vanuit Green Side zijn we ook Ambassadeur van Impact Houten. !MPACT Houten is een platform én een projectbureau voor duurzaam ondernemen. Vanuit het projectbureau wordt ondersteuning geboden aan ondernemers in de vorm van advisering, begeleiding en het opbouwen van een duurzame community.


papierhelden

inzamelen van papier

Verschillende basisscholen en bedrijven helpen ons met het inzamelen van enkelzijdig geprint papier. 

Ze zetten simpelweg een doos neer vlakblij de printer met een ‘Green Side Instructieposter’ erboven. Zo zamelen we uiteraard geen privacygevoelige informatie in. 

In het filmpje rechts zie je hoe we inzamelen bij basisschool de Mozaïek. 


bijzondere partner

trajectum engineering

Met het Houtense bedrijf Trajectum Engineering hebben we een partner waarmee we de cirkel volledig rond maken: ze zamelen hun eigen papier in, wij halen dat papier op en maken daar vervolgens notitieboekjes van mét het logo van Trajectum Engineering om vervolgens de boekjes weer aan hen terug te leveren. 

Zo zien wij een samenwerking het liefst! Zie jij ook kansen voor zo’n soort samenwerking? Neem dan vooral contact met ons op.