Green Side staat voor het benutten van het volledige potentieel. Niet focussen op het papier dat al bedrukt is, maar juist op de onbedrukte kant. Niet focussen op wat mensen niet (meer) kunnen, maar juist op het talent dat wél aanwezig is. Wij bekijken problemen vanuit een andere kant, de groene kant welteverstaan. 

Daarom maken wij unieke notitieboekjes van enkelzijdig geprint papier. De productie hiervan vindt plaats op onze sociale werkplaats waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talent kunnen inzetten. 

Bouw mee in het ‘Green Team

Green Side is klaar voor een verdere productontwikkeling. Klaar om te bouwen aan de volgende stap. We willen een heel nieuw product ontwikkelen voor de particuliere markt en zoeken hierbij versterking!

Hiervoor zijn we op zoek naar een multidisciplinair Dream Team: het Green Team! In het Green Team ben je projectlid voor 6-8 uur in de week.

  • Product Designer: word je blij van het ontwerpen van duurzame, circulaire producten? En ben je op zoek naar veel vrijheid in een nieuw project? Klik dan snel hier.

 

  • Visual Designer: ben jij de visuele held die het merk Green Side naar het volgende level kan tillen? En zoek je naar een tof project voor je portfolio? Check dan hier meer informatie. 

 

  • Marketeer: heb jij het in je om Green Side landelijke én wereldwijde bekendheid te geven? In een rol waarin je heel veel vrijheid hebt voor leren en experimenteren? Klik dan hier voor meer informatie. 

 

  • Sales Manager: hoe brengen we een idee, een eerste product naar de markt? En hoe zetten we dit om in sales? Van die vraag gaat het bij jou stromen, zeker als hierdoor de wereld een beetje mooier wordt. Klik hier. 

 

Andere ideeën om bij te dragen aan ons Green Team? Dat kan! Impact maken staat immers voorop. Stuur snel een mail naar info@green-side.nl