Vacature: Start jij Green Side Noord?

Delen is vermenigvuldigen

Wij gaan uitbreiden met een lokale vestiging in Groningen en we zoeken iemand die het daar lokaal op wilt zetten als lokale ondernemer!

Wie zijn wij?

Green Side is een sociaal duurzame onderneming. We  maken duurzame notitieboeken van enkelzijdig geprint papier, zodat het volledige potentieel van dat papier wordt benut. Het papier wordt lokaal op de fiets ingezameld en de notitieboeken worden op een sociale werkplaats ingebonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

HOE?

Green Side heeft al vestigingen in Midden en West Nederland  en zoekt naar een locatie in Noord om daar lokaal te kunnen bezorgen. Het lokale karakter is belangrijk: lokaal wordt papier ingezameld, lokaal ingebonden en lokaal weer verkocht.

Om zoiets op te zetten moet je contacten leggen met sociale werkplaatsen en (lokale)basisscholen om de productie en toelevering van papier te regelen. Verder wordt je ondersteund met talloze informatie, administratie, marketing, logistiek en sales.

In Groningen is de basis al gelegd: de Gemeente is enthousiast, de sociale werkplaats Iederz doet de productie, 2 basisscholen zamelen al papier in én we hebben meegedaan aan de Sociale Groningse Ondernemerschallenge.

WIE?

We zoeken vooral naar iemand met een ondernemende mindset en die dit heel gaaf vindt. Ervaring vinden we niet zo belangrijk, met de juiste drive kan je alles aan. Het is wel een vereiste dat je uit het noorden van het land komt en het liefst uit Groningen.

Als ondernemer van Green Side draag je 15% af van de omzet die je draait, waarmee je weer een bijdrage levert aan het grote geheel.

Meer weten?

Stuur een berichtje naar: info@green-side.nl, of bel meteen Léon op 06-12978295 en laten we virtueel afspreken!

Lees meer