Vacature: Start jij Green Side Noord?

Delen is vermenigvuldigen

Wij gaan uitbreiden met een lokale vestiging in Groningen en we zoeken iemand die het daar lokaal op wilt zetten als lokale ondernemer!

Wie zijn wij?

Green Side is een sociaal duurzame onderneming. We  maken duurzame notitieboeken van enkelzijdig geprint papier, zodat het volledige potentieel van dat papier wordt benut. Het papier wordt lokaal op de fiets ingezameld en de notitieboeken worden op een sociale werkplaats ingebonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

HOE?

Green Side heeft al vestigingen in Midden en Oost Nederland  en zoekt naar een locatie in Noord om daar lokaal te kunnen bezorgen. Het lokale karakter is belangrijk: lokaal wordt papier ingezameld, lokaal ingebonden en lokaal weer verkocht.

Om zoiets op te zetten moet je contacten leggen met sociale werkplaatsen en (lokale)basisscholen om de productie en toelevering van papier te regelen. Verder wordt je ondersteund met talloze informatie, administratie, marketing, logistiek en sales.

In Groningen is de basis al gelegd: de Gemeente is enthousiast, de sociale werkplaats Iederz wilt de productie gaan doen én we doen mee aan de Sociale Groningse Ondermers Challenge voor startbudget en coaching.

WIE?

We zoeken vooral naar iemand met een ondernemende mindset en die dit heel gaaf vindt. Ervaring vinden we niet zo belangrijk, met de juiste drive kan je alles aan. Het is wel een vereiste dat je uit het noorden van het land komt en het liefst uit Groningen.

De specifieke samenwerkingsvorm komen we wel uit. We denken nu aan een Franchiseformule, je wordt dan lokaal ondernemer en ontvangt alle inkomsten die je genereert minus 15%.

Meer weten?

Stuur een berichtje naar: info@green-side.nl, of bel meteen Léon op 06-12978295 en laten we virtueel afspreken!

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees meer

Vacature

Vacature: Start jij Green Side Noord?

Wij gaan uitbreiden met een lokale vestiging in Groningen en we zoeken iemand die het daar lokaal op wilt zetten als lokale ondernemer! Wie zijn wij? Green Side is een sociaal duurzame onderneming. We  maken

Mensen

Hoe wij het potentieel van mensen benutten

Wij geloven dat je de wereld kunt veranderen door de manier waarop je naar de wereld kijkt. Focus je op problemen of zie je juist kansen? Waar Monthy Python de bekende woorden uitsprak: Always look